Om oss

XTRAFLEX driver med utleie av lifter, teleskoptrucker, minigravere, hjullastere, samt maskiner/utstyr til næring og privatmarkedet på Østlandet. Vi har over 20 års erfaring i bransjen og vårt motto er

KVALITET - SERVICE - FLEKSIBILITET

Du finner oss helt inntil E6 i Moss Østfold / Viken. Dette gjør at vi ligger meget sentralt plassert og kan betjene et stort marked med rask responstid. Vi leverer maskiner og utstyr over hele Østlandet, og kan levere til prosjekter over hele landet, da vi har et stort nettverk. Vi leverer deg like gledelig en liten saxelift, som maskiner til større prosjekter. Vi har god erfaring og kunnskap om dette. Vi har vært leverandører til større prosjekter som nye sykehuset i Østfold, Gardermoen utbyggingen 2013 – 2016, BAMA på Alna, Universitetet på Ås, UDI mottakssenter i Råde, ASKO Vestby, samt Follobanen for å nevne noen.

Vi har kort responstid ut i markedet vi opererer i med egne ansatte, eller via leverandører. Ring oss på 404 99 70046 47 05 00 eller mail: knut@xtraflex.no så hjelper vi deg med utstyret du trenger.